JuhaGrning

Tämä aloite jokaisen pitäisi allekirjoittaa

Elämme täällä Suomessa. Kulttuuriimme kuuluu, että luotamme viranomaisiin, ja tottakai myös lääkäreihin. Kuinka moni luottaa vakuutuslääkäreihin?

 

Kansalaisaloitepalvelussa on aloite: Työkyvyn arvioinnin valta takaisin potilaiden lääkäreille työkyvyn arvioinnissa. Tuo aloite jokaisen oikeusvaltioperiaatetta kannattavan pitäisi käydä allekirjoittamassa.

 

Pidän ikävänä seikkana sitä, että me suomalaiset luotamme asuvamme lintukodossa - aina siihen saakka kunnes ongelmia tulee itselle. Kun ongelmia on jo tullut niin niihin on liian myöhäistä puuttua.

 

Esitänkin kaikille lukijoille toivomuksen: lukekaa mainittu aloite ja allekirjoittakaa se. Mitä pikemmin sen parempi. 

 

Asia on ollut paljon esillä eikä sen pitäisi olla kenellekään uusi eikä outo. Suomalainen toimintatapa sen sijaan, tapa jossa vakuutuslääkäri potilasta näkemättä kumoaa hoitavan lääkärin lausunnot, ei sovi suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Sopiiko se sinun oikeustajuusi, vai allekirjoitatko?

http://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2745

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

Pitää kyllä miettiä, että allekirjoitanko?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olisin voinut allekirjoittaa paremmin laadittuna. Kielioppivirheitä, kirjoitusvirheitä, virkakieleen sopimatonta kömpelöä ilmaisutapaa. Itse tavoite on kannatettava. Miksei sitä tehty muodollisesti paremmin? Eihän tuollaista voi allekirjoittaa ilman, että tuntee itsensä jonkinlaiseksi "Teuvo Hakkaraiseksi".

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

Samaan kiinnitin jopa minä huomiota.
Mietin, että minkälaista tasoa voi kansalaisaloittelta odottaa. Saa odottaa?

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

" virkakieleen sopimatonta kömpelöä ilmaisutapaa."
Vähän kuin sanoisi: et pääse virkaan jos et osaa hyvin suomea mamu.
Taidan siis käydä kuitekin allekirjoittamassa!

Käyttäjän JuhaGrning kuva
Juha Gröning

ei tässä olla äidinkielen opettajan puheilla vaan tässä on ihan oikea asia ja se pitäis ymmärtää ihan vaikka kirjoitus virheilläkin mistä on kysymys...että ei asia etenekkään mihinkään jos ihmiset ei ymmärrä sisältöä. vaan takertuvat jokaiseen pilkkuun

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

No joo, mutta kun on kyseessä noin lyhyt ja selkeä aloite, ei olisi ollut mikään mahdottomuus laatia se sujuvaksi ilmaisuksi. Silloin olisi tullut moninkertainen määrä allekirjoittajia. Siitähän tässä on kyse. Et suinkaan halua testata potentiaalisten allekirjoittajien pikkumaisuutta, vaan haluat saada sille allekirjoituksia. Eikö niin?
Tässä on hyvä aloiteidea turhan päiten ryssitty.